Mera rensning

Har varit lite dålig på att dokumentera mina senaste rensningsobjekt. Har hittat lite smått och gott som nu åker iväg. Är nu uppe i rensning nr 115.
 
 
Den här typen av jack finns väl knappt länge. I alla fall behöver jag inte så många.
De runda och kvadratiska grejerna är handgjort papper, en gång i världen hade jag tänkt måla något tjusigt på dem, men nu är det minst sex år sedan jag köpte dem så det lär inte bli av.
 

Lars Lerin

Lars Lerin är en konstnär jag är mycket fascinerad utav. Dels hans brokiga levnad, långväga resor och dels eller framför allt hans fantastiska akvareller. När jag var uppe i Värmland förra veckan tog jag och min syster bussen ner till Karlstad och besökte hans permanenta utställning, som numera finns i gamla anrika danskrogen Sandgrund.
 
Det blev en heldag, hittade dessutom en snygg tröja till skapligt pris. Gjorde inte dagen sämre på något vis.
 
 
 
 
När inte ett ark om 1,5x2 meter räcker till så skarvar han bara på med ett nytt ark, eller två.
 
 
Här är min syster i begrundan över ett motiv från Indien. Jag var lite skeptisk när jag hörde att man gjort om Sandgrund till ett galleri. Förknippade lokalen med lite sunkighet och skumt, men man hade lyckats mycket bra vid ombyggnaden.
 
När det gäller rensning är jag framme vid nr 104:
 
Ett par gamla, spruckna gummistövlar
 

Morgonpromenad

Hemma efter hundpromenaden - en varm, lite fuktdisig morgon. Hade med mig kameran och kan inte låta bli att visa lite bilder (IGEN).
 
 
Inte så mycket folk i farten nere på barnbadet, som ligger bara 200 meter från mitt hus. Men dessa gick och spankulerade så makligt på gräsmattan.
 
Ända tills Liten Hund kom farande.
 
I bakgrunden skymtar "mitt hus". Bilden tagen nere från andra badplatsen vid idrottsplatsen.
 
Som sagt, inte så mycket folk i farten ännu, men de här har en förmåga att bre ut sig och smutsa ner.
 
 
En sista vy över Ältasjön. Tornhuset i Skarpnäck skymtar i bakgrunden.
 
 
 
 

RSS 2.0