Kan man njuta av stulna blommor?

 
 Nacka kommun är duktig på att pryda gator och torg med planteringar till glädje för oss som inte har egen trädgård. Men varje gång de har varit och planterat nytt,  så är det någon/några person här i närheten av centrum som stjäl ur planteringarna. Det är inga barn som rycker upp och kastar bort, utan någon/några bär med sig växterna.
 
Nu undrar jag. Kan man verkligen njuta av stulna blommor? Jag skulle inte kunna göra det. Men vi är ju alla olika, kanske tittar de just nu på sina plantor och känner sig smarta över att de inte betalat något för dem.  Blir lite ledsen över den själviskhet som allt mer brer ut sig i samhället.
 
 
 
I morse var det is på några av vattenpölarna som låg i skuggan och frost här och var. Solen skiner nu och frosten är redan borta. Men det var faktiskt lite halt på en vägarna med nylagd asfalt.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: paula i pörtet

Hej! Vi människor verkar vara väldigt olika funtade. Själv skulle jag varken kunna njuta av eller ens tänka tanken att stjäla något som inte är mitt.
Detta verkar till och med välplanerat, något man gått och funderat över hur man bäst ska gå tillväga. Tänk att få ertappa tjuven mitt i gärningen, det kunde vara intressant att höra tjuvens försvar!
Ha en fin lördag, strålande sol i Dalarne

2013-10-19 @ 12:03:59
URL: http://paulaz.se
Postat av: Kersti

Visst blir man ledsen och arg över hur människor beter sig. Jag hade inte kunnat njuta alls. Vackra bilder från en kylslagen morgon.

2013-10-19 @ 12:29:27
URL: http://plommenad.blogg.se
Postat av: Mia

Näää vad trist med planteringarna...var är samvetet??? Kram på dig, fina Sylvia och var försiktig ute på promenaden...

2013-10-19 @ 14:59:21
URL: http://www.matmia.blogg.se
Postat av: annika

Å så trist! Jag är ingen bra trädgårdsmänniska så jag brukar njuta desto mer av de kommunala växtarrangemangen. Så urbota arg jag skulle bli om jag såg någon göra något dylikt...

2013-10-19 @ 20:06:22
URL: http://amatankar.blogg.se
Postat av: Ingegerd

Usch och fyyy för såna tilltag =( Så himla lågt!

Ha en fin dag, kram

2013-10-20 @ 09:28:40
URL: http://www.ninni.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0